You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Binalır? Her binanın sahip evetğu saha ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Bir binada yahut yapı sıkında, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Ilave-3/C’de belirtilen sürelere muvafık olması mecburidir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 maslahatlevi[değemektir

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait araştırı geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan müstacel konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kapının güzel duyu binası ve umu edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve Yangın Merdiveni Kapısı muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sirayet etmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara elden erişmeleri ciğerin vacip tedbirler karşıır.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page